Köpvillkor/nöjd kund-garanti

Vi på Babygruppen har ambitionen att alltid ge hög service till dig som kund och därför arbetar vi efter nedanstående köpvillkor. Om du har några frågor kan du kontakta oss på info@profylaxonline.se

Priser
Alla priser är i SEK inkl moms. Det pris som gäller är det som är angivit den dag du gör din beställning.

Beställning
Alla beställningar sker via www.profylaxonline.se. Om du skulle uppleva problem i samband med beställning går det självklart bra att höra av dig till oss. Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig. Babygruppen behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Kurstid
Kurstiden räknas från och med när du startar kursen, inte när köpet genomförs.

Betalning
När du handlar på www.profylaxonline.se kan du välja att betala med Visa, Mastercard direktbetalning, (kräver konto hos Swedbank eller Handelsbanken) eller faktura. Kortbetalningen sker över en säker uppkoppling med SSL-kryptering genom betalväxeln Payer.

Ångerrätt
Att bli kund hos Babygruppen innebär att du ska känna dig trygg med ditt köp. Som privatkund har du rätt till 14 dagars ångerrätt. Din ångerrätt börjar gälla från det att du mottagit din bokningsbekräftelse. Din ångerrätt upphör att gälla efter 14 dagar alternativt när du påbörjar kursen. För att nyttja ångerrätten vänligen kontakta oss inom 14 dagar alternativt innan du påbörjar kursen. Återbetalning/kreditering sker i första hand alltid till det ursprungliga betalsättet, vilket normalt sker inom 10 arbetsdagar från det att vi mottagit din förfrågan om att nyttja ångerrätten.

Nyhetsbrev
När du bokar kurs hos Babygruppen godkänner du samtidigt att vi skickar; bokningsbekräftelse, nyhetsbrev, erbjudanden m.m. till den e-postadress som du angivit vid bokningstillfället. Du kan när som helst avregistrerar dig från dessa mejl genom att klicka på en avregistreringslänk som finns i varje mejl.

Nöjd kund-garanti
För oss är det viktigt att du känner dig trygg när du handlar hos oss. Om du av någon anledning inte är helt nöjd efter avslutad kurs erbjuder vi dig därför pengarna tillbaka. För att ta del av vår pengarna tillbaka-garanti följer du några enkla steg:

1) skicka ett mejl till info@profylaxonline.se från den e-post som du använde när du köpte kursen och förklara varför du ej är nöjd.
2) Reklamationen måste vara oss tillhanda senast 21 dagar efter avslutad/genomförd kurs.

« Tillbaka till startsidan